Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
BUITENPLAATS DER BOEDE 22 KAVELS
4371 RA Koudekerke
Koopaanneemsom € 365.000,- tot € 455.000,- Beschikbaar

Kenmerken

Oplevering 01-05-2018 Aantal kavels 22 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

YOUR WAY OF LIVING: Op het Zeeuwse eiland Walcheren, tussen het strand van Dishoek, Vlissingen en Middelburg, ligt Buitenplaats Der Boede. Een indrukwekkend landgoed met monumentaal huis aan de rand van het pittoreske dorpje Koudekerke. Buitenplaats Der Boede biedt een exclusieve buitenkans:...
Lees meer

Omschrijving

YOUR WAY OF LIVING: Op het Zeeuwse eiland Walcheren, tussen het strand van Dishoek, Vlissingen en Middelburg, ligt Buitenplaats Der Boede. Een indrukwekkend landgoed met monumentaal huis aan de rand van het pittoreske dorpje Koudekerke. Buitenplaats Der Boede biedt een exclusieve buitenkans: 22 riante kavels om uw droomvilla te realiseren.

Nog slechts 10 kavels beschikbaar....   Inmiddels zijn reeds 60% van de 22 kavels verkocht en/of gereserveerd...  Wellicht tot ziens!

De bouwkavels variëren van bijna 1.200 m2 tot ruim 5.200 m2 en bieden volop privacy . Prijzen vanaf €365.000,- v.o.n. 

Zowel voor permanente als recreatieve bewoning geschikt.


 
Volop groen en privacy
De kavels zijn deels gelegen in het aanwezige bos. De mooiste exemplaren van de aanwezige bomen worden gespaard. Zo kunt u direct genieten van het volwassen groen dat tegelijkertijd de nodige privacy biedt. Op Buitenplaats Der Boede worden de bestaande landschappelijke vista’s gerespecteerd en gerestaureerd met passende beplanting.  Voor de entree van de buitenplaats heeft u zo vanaf meerdere kanten een fraai zicht op het monumentale huis en het rijke groen. Dat is wel heel bijzonder binnenkomen…

Op de kavels heeft u alle vrijheid om uw eigen villa te realiseren. Geheel naar uw wens en uw manier van leven. Zo creëert u hier uw ultieme droomvilla.

Op elke bouwkavel mag u in eerste aanleg max 40 % van uw bouwvlak bebouwen, zie kavelpaspoort. Inhoud van uw woning is maximaal 2500 m3 !!

Unieke oplevering van uw kavel :

Elke bouwkavel is reeds opgeleverd incl een gaashekwerk van max 1.80 hoog aan de zijkanten en achterzijde.

Om met groene karakter te behouden wordt elk bouwperceel wordt zowel aan de voorzijde als aan
de zijkanten voorzien van een groene afscheiding in de vorm van een beukenhaag. Aan de voorzijde wordt deze haag minimaal 80 cm hoog, aan de zijkanten bedraagt deze maat 180 cm. De breedte van de haag bedraagt minimaal 50 cm.

Dit verstaan wij onder bouwrijp opleveren !!

De architecten
Ervaar alle vrijheid om uw droomvilla te realiseren, passend bij uw smaak en manier van leven. Vier architecten hebben op uitnodiging van de ontwikkelaar een aantal woningontwerpen gemaakt. Elke architect laat daarbij een eigen stijl zien. 
Aan u de keuze om met één van deze geselecteerde architecten of met uw eigen architect aan de slag te gaan. Een beeldkwaliteitsplan met respect voor de historie van deze plek zorgt voor een waardige invulling. 
Er is veel variatie mogelijk in bouwvormen en stijlen, binnen kaders die ervoor zorgen dat Buitenplaats Der Boede haar rijkdom en statigheid behoudt. Het maakt het tot een genot om hier te mogen wonen.

Heeft u interesse, dan geeft de makelaar u graag een nadere toelichting. Per kavel is er een zgn ‘kavelpaspoort’ beschikbaar met daarop de mogelijkheden.   Start hier u droom? Bel gerust met ons kantoor. Wellicht tot binnenkort
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 365.000,- - € 455.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 1 m³ t/m 2500 m³ Perceeloppervlakte 1163 m² t/m 2175 m² Start Verkoop 01-04-2017 Oplevering 01-05-2018 Aantal kavels 22 Vrij 19 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.