Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht

Prinseweg (KAVEL 7)

4357 RB Domburg
Prijs op aanvraag Verkocht

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Met trots presenteren wij u de ontwikkeling van Land van Vliedduin te Domburg, de kans om uw eigen droomvilla te realiseren in Domburg !

RECREATIE en PERMANENTE BEWONING TOEGESTAAN

Aan de Zuidwestelijke kant van het centrum van Domburg ligt Land van Vliedduin.
...
Lees meer

Omschrijving

Met trots presenteren wij u de ontwikkeling van Land van Vliedduin te Domburg, de kans om uw eigen droomvilla te realiseren in Domburg !

RECREATIE en PERMANENTE BEWONING TOEGESTAAN

Aan de Zuidwestelijke kant van het centrum van Domburg ligt Land van Vliedduin. Ingebed tussen het Prinsepark, de Prinseweg en de Babelweg en op loopafstand van het centrum en de stranden van de badplaats Domburg.


Centraal tussen de villa's wordt een fraai wandelpark gerealiseerd met een archeologisch vondst als uitgangspunt voor het landschappelijke ontwerp.

In Land van Vliedduin Domburg is ruimte voor het realiseren van 8 vrijstaande villa’s op ruime kavels, die zowel permanent als recreatief te bewonen zijn. Van deze 8 kansen, komen er 7 bouwkavels beschikbaar voor verkoop.

De kavels worden dit voorjaar opgeleverd, zodat u nog dit jaar kunt starten met de bouw. U bent geheel vrij in het kiezen van uw eigen architect en aannemer.

KAVEL 7 : Is gelegen aan de Prinseweg en heeft een totale oppervlakte van ca. 1448 m2. Het bouwvlak bedraagt ca. 688 m2 waarvan 30% totaal bebouwd mag worden met een maximale goot/nokhoogte van maximaal 9 meter

Gaat u uw eigen droomvilla permanent bewonen, dan heeft u de mogelijkheid om het zgn. Domburgse zomerwoning te bouwen voor recreatieve verhuur en/of voor uw eigen gasten.

Een uitgebreide brochure is op aanvraag beschikbaar: Deze brochure geeft u een totaalbeeld van het plan en specifiek van de te realiseren villa’s. Per kavel is er een zgn. ‘kavelpaspoort’ beschikbaar met daarop de mogelijkheden. Deze is opgenomen in de brochure.

Heeft u verdere interesse en heeft u een voorkeur voor een bouwkavel, neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij maken graag een afspraak met u. Wellicht tot binnenkort!

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan park en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1448 m² Kadasteroppervlakte 1448 m² Kadastrale gegevens Gemeente Domburg Sectie F Perceelnummer 2589 Oppervlakte 1448 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.