Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

Oude Domburgseweg 40 a

4356 CC Oostkapelle
Vraagprijs € 725.000,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

UNIEK GELEGEN BOUWKAVEL: Dit fraaie stuk bouwgrond van ca. 3.650 m2 ligt op een super mooie plek en mag zowel recreatief als ook permanent bewoond worden.

Op deze kavel mag één vrijstaande woning gebouwd worden met mogelijkheid van een extra garage of...
Lees meer

Omschrijving

UNIEK GELEGEN BOUWKAVEL: Dit fraaie stuk bouwgrond van ca. 3.650 m2 ligt op een super mooie plek en mag zowel recreatief als ook permanent bewoond worden.

Op deze kavel mag één vrijstaande woning gebouwd worden met mogelijkheid van een extra garage of gastenverblijf/zomerhuis.

Permanente Bewoning en Recreatie/ Dauerhaft Wohnen und Ferienwohnung/ Permanent Residence and Holiday Home

De idyllische Oude Domburgseweg is de oude verbinding tussen Oostkapelle en de Badplaats Domburg. Deze weg slingert langs prachtige huizen en aan de overzijde van het perceel ligt een natuurgebied wat direct aansluit op het bos- en duingebied 'De Mantelinge' met daarachter het strand en de zee.

Voor de gezellige terrasjes pakt u de fiets en bent u zo in de dorpskern van Oostkapelle of bij één van de gelegenheden aan de Duinweg richting het strand. Maar ook Domburg met de vele winkels en restaurants bereikt u snel met de auto of via een mooie fietstocht door 'De Mantelinge'.

Het perceel is groot genoeg om, wanneer u er permanent gaat wonen, een gastenhuis te bouwen wat u dan eventueel goed kunt verhuren. Aan de achterzijde grenst het diepe perceel aan het fietspad wat langs de Domburgseweg is gelegen.

De bebouwingsmogelijkheden zijn ruim en u kunt, zoals u al op het buurperceel kunt zien (binnen kaders) vrijwel onbeperkt ruimte creëren.

Kortom een unieke kans om in een gebied waar de bouwgrond schaars is, een villa op een ruim perceel te ontwikkelen!

Vraagprijs is vrij op naam en inclusief 21% BTW


Interesse naar de mogelijkheden, neem dan contact op met ons kantoor!

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 725.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja Indeling Perceeloppervlakte 3650 m² Kadasteroppervlakte 3650 m² Kadastrale gegevens Gemeente domburg Sectie H Perceelnummer 1617 Oppervlakte 3650 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.