Mijn favorieten

Nieuws

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed heeft als één van de eerste kantoren in Nederland het MMCEPI-certificaat in ontvangst mogen nemen.
Geplaatst op: 1 februari 2024
Makelaarskantoor Wisse Vastgoed heeft als één van de eerste kantoren in Nederland het MMCEPI-certificaat in ontvangst mogen nemen.
Nieuwbouw Zuidstraat Domburg
Geplaatst op: 15 december 2023
Vanmorgen is de opdracht getekend voor de verkoop van 4 nieuwe woningen in de badplaats Domburg: een ontwikkeling van de Zeeuwse Projectbouwmij Fraanje B.V. en Aannemersbedrijf Fraanje.
Kantoor Oostkapelle in een nieuw jasje
Geplaatst op: 1 juli 2022
Kantoor Oostkapelle in een nieuw jasje. Ons kantoor in Oostkapelle is aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe kleur
Woonconsulent(e) 24-32 uur (INMIDDELS INGEVULD)
Geplaatst op: 20 januari 2023
Woonconsulent(e) 24-32 uur. Binnen ons team is er ruimte voor een woonconsulent(e). Ben je een collega met een persoonlijkheid en een dosis humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nieuwbouw De Bank Middelburg
Geplaatst op: 18 oktober 2022
Gisteren is de opdracht getekend voor de verkoop van 12 City Lofts in het centrum van Middelburg: een ontwikkeling van de MBE Afbouw BV en MBE Vastgoed BV [meer]
Nieuwbouw De Neyverheid Domburg
Geplaatst op: 12 april 2022
Vanmorgen is de opdracht getekend voor de verkoop van 22 woningen in de badplaats Domburg: een ontwikkeling van de Vlissingse Ontwikkelings Groep (VOG) en Bouwbedrijf Joziasse. [meer]
Makelaarkantoor Wisse Vastgoed heeft Membership Residence en is Partner Residence Toplocaties
Geplaatst op: 1 januari 2020
Sinds begin 2013 zijn wij een samenwerking aangegaan met het lifestyle blad Residence, een toonaangevend magazine voor lifestyle en exclusief aanbod. Hierdoor zijn wij in staat om ons exclusief wonen aanbod landelijk meer aandacht te kunnen gegeven. Onderdeel van deze samenwerking is dat het aanbod geplaatst op www.toplocatie.nl en www.residence.nl
Nieuwe inrichting Kantoor Domburg
Geplaatst op: 1 november 2019
Ons kantoor in Domburg is weer voorzien van een nieuwe balie, zo kan er weer goed gewerkt worden en zijn we weer klaar voor de komende periode. Stap gerust eens binnen, de koffie staat klaar !! Wellicht tot binnenkort..   
NVM Lidmaatschap toegekend aan Makelaarskantoor Wisse Vastgoed 
Geplaatst op: 1 januari 2016
Makelaarskantoor Wisse Vastgoed staat voor ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij in Domburg, Oostkapelle en omstreken. Wij zijn gevestigd aan de Singel 14 te Domburg en Duinweg 1 te Oostkapelle, hierdoor hebben wij een goed en duidelijk overzicht van wat er allemaal gebeurt in de woningmarkt en dan met name in en rondom de Walcherse Kust. Maar door enthousiaste reacties van opdrachtgevers behoort inmiddels geheel Midden Zeeland tot ons werkgebied.
Nieuwe website Makelaarskantoor Wisse Vastgoed
Geplaatst op: 12 december 2014
Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd! Onze nieuwe website geeft meer vrijheid en mogelijkheden om de informatie die we graag kwijt willen te plaatsen. Zo krijgt u een goed beeld van wat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed te bieden heeft.
Makelaarskantoor Wisse Vastgoed in 'Hoe heurt het eigenlijk'
Geplaatst op: 13 november 2014
Dat Domburg de bekendste Badplaats van Nederland is weten velen van u. Het strand, de zee, de bossen en natuurlijk het mooie aanbod van winkels en gezellige terrasjes maken Domburg tot een gewilde vakantiebestemming of zelfs tot de ideale woonplek voor een (tweede) thuis. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de landelijke media. Deze zomer trok een cameraploeg drie dagen lang door Domburg en wij van Makelaarskantoor Wisse Vastgoed leidde de presentator Jort Kelder rond. Nieuwsgierig naar de uitzending van 27 oktober 2012? Bekijk ook de uitzending.
Residence Membership toegekend aan Makelaarkantoor Wisse Vastgoed
Geplaatst op: 13 november 2014
Ons land kent vele makelaarskantoren in verschillende sectoren. Met een aantal makelaars die actief zijn binnen het topsegment onderhouden de makers van woonmagazine Residence en huizenwebsite toplocaties.nl langdurige en bestendige relaties.