Mijn favorieten

Nieuws

Nieuwe balie Kantoor Domburg 
Geplaatst op: 1 augustus 2019
Ons kantoor in Domburg is weer voorzien van een nieuwe balie, zo kan er weer goed gewerkt worden en zijn we weer klaar voor de komende periode. Stap gerust eens binnen, de koffie staat klaar !! Wellicht tot binnenkort.. 
NVM Lidmaatschap toegekend aan Makelaarskantoor Wisse Vastgoed
Geplaatst op: 1 januari 2016
Per 1 januari 2016 is het NVM lidmaatschap toegekend aan ons kantoor.
Nieuwe website Makelaarskantoor Wisse Vastgoed
Geplaatst op: 12 december 2014
Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd! Onze nieuwe website geeft meer vrijheid en mogelijkheden om de informatie die we graag kwijt willen te plaatsen. Zo krijgt u een goed beeld van wat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed te bieden heeft.
Makelaarskantoor Wisse Vastgoed in 'Hoe heurt het eigenlijk'
Geplaatst op: 13 november 2014
Dat Domburg de bekendste Badplaats van Nederland is weten velen van u. Het strand, de zee, de bossen en natuurlijk het mooie aanbod van winkels en gezellige terrasjes maken Domburg tot een gewilde vakantiebestemming of zelfs tot de ideale woonplek voor een (tweede) thuis. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de landelijke media. Deze zomer trok een cameraploeg drie dagen lang door Domburg en wij van Makelaarskantoor Wisse Vastgoed leidde de presentator Jort Kelder rond. Nieuwsgierig naar de uitzending van 27 oktober 2012? Bekijk ook de uitzending.
Residence Membership toegekend aan Makelaarkantoor Wisse Vastgoed
Geplaatst op: 13 november 2014
Ons land kent vele makelaarskantoren in verschillende sectoren. Met een aantal makelaars die actief zijn binnen het topsegment onderhouden de makers van woonmagazine Residence en huizenwebsite toplocaties.nl langdurige en bestendige relaties.