Mijn favorieten

Taxaties

Het doel van een taxatie is het inzicht geven van de actuele waarde van een object.

Een aantal redenen waarom een taxatierapport nodig kan zijn:

  • voor het afsluiten van een hypotheek af te kunnen sluiten vraagt de geldverstrekker (de bank) een zekerheid wat betreft de waarde van de betreffende woning. Om de bank zekerheid te geven wordt er een taxatierapport opgemaakt;
  • fiscale waarderingen (successierechten) ;
  • boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding;
  • herbouwwaarde voor de verzekering;
  • Oversluiten of verhoging van de hypotheek (bijvoorbeeld bij verbouwing).


Onze Register Taxateurs zijn beëdigd en gecertificeerd en verzorgen voor u op korte termijn een goed onderbouwd, betrouwbaar en realistisch taxatierapport.
Wij leveren kwaliteit en deskundigheid. Onze kwaliteit wordt nog eens extra gewaarborgd door ons lidmaatschap van de NVM, NRVT en Vastgoedcert.

Wij taxeren uw woning, uw appartement of uw bedrijfspand grondig en leveren kwalitatief goede taxatierapporten dit rapport wordt geaccepteerd door alle Nederlandse financiële instellingen. Daarnaast kunnen onze taxateurs een taxatie rapport verzorgen met het NWWI als ook een taxatierapport speciaal voor het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) taxatie.

Als u van plan bent om uw woning, uw appartement of uw bedrijfspand te verkopen dan maken wij vrijblijvend een taxatie van het object. U ontvangt dan geen rapport, maar u krijgt wel een indicatie van opbrengst.

Taxatierapport op laten maken, neem dan contact op met ons kantoor.

Quote

Pro-actief, zeer goede kennis van de markt, hoge kwaliteit van presentatie op Funda.

 

(een tevreden opdrachtgever)