Mijn favorieten

Verhuur

Het verhuren van een woning of appartement kan een goed rendement opleveren. Of staat uw woning of uw appartement al langer tijd te koop en dan kan tijdelijk verhuren interessant zijn.

Heeft u toestemming nodig van de bank om de woning of het appartement te mogen verhuren, welke huurprijs is reeël, krijg ik de huurder er nog wel uit?

Samen met u stellen wij  de huurcontracten op om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van eventuele beschadigingen aan uw woning of appartement. Ook maken wij afspraken om er zeker van zijn dat de huurders na afloop van het contract uw woning of appartement weer verlaten.
  • Wij verzorgen opname van de woning of appartement
  • Wij maken foto's van uw woning of appartement voor de verschillende media.
  • Samen met u worden andere zaken doorgenomen o.a. hoe wordt de woning of appartement verhuurd: met of zonder inventaris. Wat is de duur van de huurovereenkomst,  wel of niet adverteren en het eventueel plaatsen van een te huur bord.
Op diverse woningsites presenteren wij ons woningaanbod: www.funda.nlwww.jaap.nl en www.huislijn.nl

Wij presenteren ons woningaanbod ook in de etalages van onze vestigingen in Domburg en Oostkapelle. Op diverse aantrekkelijke locaties langs de Zeeuwse Kust hebben wij extra presentatiemogelijkheden.  

U hoeft geen woningstylist te zijn om uw huis of appartement verhuur klaar te maken. Maar u kent ze wel, tips voor een kleine metamorfose: een opgeruimd huis met schone ramen, de hond even bij de buren, alle gordijnen open voor een maximale lichtinval, een opgeruimde tuin etc.

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed is u graag van dienst bij het verhuur klaarmaken van uw woning of uw appartement, hiervoor kunnen wij een erkend verkoopstyliste inschakelen, kijk voor meer info op: www.mystylingcompany.nl

Meer weten over onze werkwijze bij verhuur neem gerust verblijvend contact op met ons kantoor.

Nieuwsbrief