Mijn favorieten

Verkoop

UW WONING OF APPARTEMENT VERKOPEN?
U wilt uw woning of appartement verkopen, maar u weet niet wat de waarde van uw woning is.

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed stelt geheel vrijblijvend en kosteloos de waarde van uw huidige woning of appartement vast. Eén van onze makelaars/taxateurs komt bij u langs om ook de stappen van een eventueel verkooptraject met u door te nemen.

Wij zijn betrokken, denken met u mee en geven een passend advies. Zeker in deze tijd vergt de verkoop van een woning of appartement een deskundige aanpak en een goede taxatie. Met kennis van de actuele markt komt Makelaarskantoor Wisse Vastgoed samen met u tot een realistische vraagprijs.

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed werkt altijd op basis van No Cure No Pay. Dit houdt in dat wij alleen courtage berekenen als wij voor u een geslaagde transactie tot stand brengen.
 

VAN VERKOOPBESLISSING NAAR DE JUISTE VRAAGPRIJS
Wij begeleiden u bij de bepaling van de juiste vraagprijs en gedurende het gehele verkoopproces.
* Wij verzorgen opname van de woning of appartement
* Wij maken foto's van uw woning of appartement voor de verschillende media
* Wij verzamelen informatie (zoals bijvoorbeeld milieu informatie, funderingsinformatie, kadastrale gegevens, bestemmingsplan informatie e.a.)
* Samen met u worden andere zaken doorgenomen o.a. het opstellen van roerende zakenlijst, wel of niet adverteren en het eventueel plaatsen van een te koop bord. Op diverse woningsites presenteren wij ons woningaanbod, uiteraard op www.wissevastgoed.nl en ook op www.funda.nl en www.huislijn.nl

Wij presenteren ons woningaanbod ook in de etalages van onze vestigingen in Domburg en Oostkapelle. Op diverse aantrekkelijke locaties langs de Zeeuwse Kust hebben wij extra presentatiemogelijkheden.

U hoeft geen woningstylist te zijn om uw huis verkoopklaar te maken. Maar u kent ze wel, tips voor een kleine metamorfose: een opgeruimd huis met schone ramen, de hond even bij de buren, alle gordijnen open voor een maximale lichtinval, een opgeruimde tuin etc.

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed is u graag van dienst bij het verkoop klaar maken van uw woning of appartement, hiervoor kunnen wij een erkend verkoopstyliste inschakelen, kijk voor meer info op: www.mystylingcompany.nl

Meer weten over onze werkwijze? Neem verblijvend contact op met ons kantoor.